top of page

Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst

Wij zijn in Juni 2020 verhuisd naar een Oude boerderij uit 1840 in het centrum van Rottevalle.
Op de Bildwei 10 staat de prachtige boerderij, die wij met veel liefde de afgelopen twee jaar hebben gerestaureerd.

 

Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst is een concept waardoor Eastern Healing Art kan samenwerken met andere instanties, andere geneeskundigen ed.. Op dit moment werkt het Centrum samen in los verband met artsen,fysiotherapeuten en ayurvedische artsen.
Ook werkt het Centrum met anderen samen om een meerassige diagnostiek te maken voor zowel Westerse als Oosterse Geneeskunst.

Yinyo studio, Yin yoga (zie www.yinyo.nl)
(Een ander veld waar het Centrum mee werkt is met de Japanse Drum (Taiko) krachtige vibraties op te wekken voor de Drumtherapie,
zie hieronder)

 

Zie hier onder voor de diverse activiteiten in het centrum.

De praktijk ruimtes zijn ook te huur voor activiteiten, cursussen en workshops en eventuele vaste werkgelegenheden zoals een fysiotherapeut, coaching etc.. 
 

 

Huren

Thee en theeceremonie

Vanwege drukte alleen op verzoek.

Drumtherapie

De Drumtherapie is met gebruik v.d. Taiko en Japanse ritmes een oud ritueel toe te passen dat de japanners en Kelten van de Inheemse volken van het vroegere Europa hadden geleerd om ziekten uit te bannen. Het blijkt dat de vibraties dermate sterk overeenkomen met gezonde lichaams vibraties, dat afwijkende lichaams vibraties tijdelijk verzwakt kunnen worden, waardoor een ziek lichaam de kans krijgt zich voor dat moment te herstellen. (Dit is nog in onderzoek)
Verder worden er van tijd tot tijd lezingen gegeven  of Workshops en cursussen

bottom of page